Objava sporočil za javnost

Objavo sporočil za javnost lahko naročite na dva načina:

 1. 12-mesečni pavšal za objavo in distribucijo sporočil

  Pavšal omogoča objavo neomejenega števila sporočil za javnost. Pavšal omogoča objavo in distribucijo neomejenega števila sporočil za javnost. Izpolnjeno naročilnico nam lahko pošljete po faksu na št. 01 43 42 969, skenirano po elektronski pošti na o-sta (at) sta (dot) si ali po navadni pošti na naslov: STA d.o.o., Tivolska 48, 1000 Ljubljana

  K sporočilu lahko poleg logotipa vašega podjetja/organizacije priložite tudi grafične elemente: logotip, fotografija, grafikon, ipd., ter spletno povezavo za logotip oz enega od grafičnih elementov. Npr: logotip vašega podjetja povežemo na domačo stran podjetja.

  Prenesi letno naročilnico.

  Cena: 120,00 EUR (+DDV)

 2. Enkratna objava in distribucija sporočila za javnost

  Cena za enkratno objavo sporočila: 25,00 EUR (+DDV)

  Cena vključuje objavo in distribucijo sporočila, ki mu lahko priložite vaš logotip, ter več grafičnih elementov ter želeno spletno povezavo ki preusmeri na želeno spletno mesto.

  Za naročilo enkratne objave prosimo za posredovanje elektronskega sporočila z vsebino objave in podatke o podjetju (posamezniku) za izstavitev računa: naziv podjetja, naslov, kraj in poštna št., kontaktna oseba in tel. številka na naslov: o-sta (at) sta (dot) si.

TUJINA

Objava in posredovanje sporočil na območju Evropske unije (EU) ter drugih evropskih držav v letu 2014

STA posreduje in objavlja sporočila v specializiranem servisu O-STA po dogovorjenem ceniku za območje Evropske Unije (EU) in tudi drugih evropskih držav v skladu s pogodbo s partnerskimi agencijami v okviru mednarodnega OTS, ki ga zagotavlja avstrijska tiskovna agencija APA.

Pdrobnosti si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Cene in skupine držav, kjer je možna objava in distribucija